Tours in Suriname

 

TOURS IN SURINAME

 

Ontdek het binnenland van Suriname, ongerepte natuur, stroomversnellingen, authentieke dorpen met veel geschiedenis, wilde watervallen. 80% van het totale landoppervlakte bestaat uit regenwoud. Een echte aanrader als je van avontuur, rust en natuurschone gebieden houdt.

Voor het voorbereiden van een tour zijn er verschillende touroperators die veel aanbieden. Ik kan begrijpen dat je niet meteen weet wat er wel goed en niet goed is. Nu is het zo dat de prijzen van de tours allemaal rond elkaars prijzenlijsten zitten. Deskundigheid en de accomodaties spelen hierbij een rol. Deze hebben door naam en faam hun schema’s tot een succes weten te brengen.

Het enige wat u nog kunt kiezen is de soort tour en hoe het programma eruit ziet. Komt deze in de buurt van uw wensen, dan kunt u meteen contact leggen of boeken bij deze touroperator.

De prijzen zeggen vaak niets over wie er de beste is, het gaat erom wat de beleving is, wat voor transport er gebruikt wordt, de specialisme en in wat voor accommodatie er gehuisvest wordt.

Hier de gerenommeerde touroperators op een pagina. Succes!!