Laatste nieuws over reizen van en naar Suriname

Op dit moment kunnen reizigers door de huidige Covid-19 situatie niet reizen van en naar Suriname. De vluchten die nu staan gepland vliegen alleen voor reizigers die:

1. Surinaamse ingezetenen (Surinamers of buitenlanders met een geldige verblijfsvergunning)
2. Mensen van Surinaamse afkomst die willen reizen vanwege overlijden of ernstige ziekte van een 1e of 2e graads familielid
3. Personen die noodzakelijkerwijs in Suriname moeten zijn en die toestemming hebben verkregen van het National Management Covid Crisis Team.

De KLM vliegt nog steeds op vrijdagen van Amsterdam naar Paramaribo om 10.40 en aankomst 15.00 met een Boeing 777 en 787. De vlucht Paramaribo naar Amsterdam wordt op zaterdagen uitgevoerd om 18.00 en aankomst volgende dag om 08.00, dit zijn lokale tijden.

De SLM vliegt ook op dinsdagen 11.30 aankomst 16.15 met een Airbus a340 uitgevoerd door Air Belgium. de terugvlucht is de woensdagen om 18.30 en aankomst de volgende dag om 08.45. (wijzigingen voorbehouden)

Het is dus helaas niet mogelijk om lekker op vakantie te gaan naar switi sranang. Ik houd u op de hoogte via deze site, Facebook en Instagram.

Hopelijk kunnen we dit beeld letterlijk en figuurlijk snel weer zien…

Hor’un srefi boeng jere – Houd jullie goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *